Prijzen - Danny Vandenbossche

Huwelijken

Om de mooiste beelden te kunnen garanderen hebben Geert Vyverman (www.fotofelux.be) en Danny Vandenbossche (www.DVfoto.be) de handen in elkaar geslagen.

Een huwelijk is een unieke belevenis waar het belangrijk is om ook een schitterend aandenken te realiseren. Deze dag koester je liefst op allerlei manieren en zo lang mogelijk. Daarom realiseren we onze huwelijksreportages steeds met 2 fotografen.

Door eenzelfde gebeurtenis vanuit 2 verschillende standpunten te nemen bekom je een diverse kijk op bijvoorbeeld het opsteken van de ringen, het voorlezen van de beloftes, de kus, het wegpinken van een traan van geluk ...
Door te werken met 2 fotografen is het risico ook heel klein dat we iets missen van alles wat zich rond deze gebeurtenis afspeelt.
En alhoewel het misschien raar klinkt maar door met 2 fotografen te werken is "de fotograaf" minder nadrukkelijk aanwezig op jullie viering - hij dient zich bijvoorbeeld veel minder verplaatsen - wat een duidelijk voordeel is.

Onze aanpak :
We starten steeds met een voorafgaand gesprek zodat we een goed idee krijgen van hoe de dag verloopt en zodat we zeker begrijpen welke zaken voor jullie belangrijk zijn. We werken steeds met een gedetailleerd draaiboek zodat we zeker niks over het hoofd zien. Als eindresultaat bekomen jullie de foto's afgewerkt in hoge resolutie op een DVD of USB.

Onze passie voor fotografie willen we graag met jullie delen ...


All-In reportage 2 fotografen : 1100€

We starten tijdens de voorbereidingen van het feest, de opmaak van de bruid & bruidegom, aankomst van de familie, verplaatsing naar het stadhuis/kerk, reportage van het huwelijk, fotoshoot koppel, en het maken van de sfeerbeelden van de receptie (tot 19u00).

All-In reportage 2 fotografen : 1500€

We starten tijdens de voorbereidingen van het feest, de opmaak van de bruid & bruidegom, aankomst van de familie, verplaatsing naar het stadhuis/kerk, reportage van het huwelijk, fotoshoot koppel, het maken van de sfeerbeelden van de receptie + het maken van de sfeerbeelden van het feest t.e.m. de openingsdans (tot 00u00).

ALL-IN : daar we geloven in eenvoud zijn deze prijzen werkelijk All-In : inclusief verplaatsingskosten - inclusief BTW - inclusief bewerken foto's - inclusief aanleveren van alle digitale foto's in hoge resolutie op DVD/USB. Voor meer details stuur gerust een email naar danny@dvfoto.be en ik bezorg je een offerte van 8 pagina's die onze manier van werken meer tot in de puntjes bespreekt.


Fotoshoot : 100€

Wil je een koppelshoot, een familieshoot, een shoot van je zoon/dochter/kinderen - dit realiseren we met heel veel plezier. Je bekomt van de shoot 10 afgewerkte foto's in digitaal formaat zowel in hoge resolutie (ideaal om af te drukken ) als in kleine resolutie (geoptimaliseerd voor Facebook) zonder logo, die vrij te gebruiken zijn. Ook beschikbaar als kadobon. Opties zoals visagie zijn bespreekbaar.

Extra afgewerkte foto's zijn te bekomen aan 5 euro/stuk.


Bedrijfsreportages

Voor bedrijfsreportages neem je best even contact op om zo een offerte te maken die past bij jullie noden. info@dvfoto.be